دانلود پاورپوینت آشنایی با عایق بندی و تنظیم صدا جهت رشته گوناگون در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 


برای آن که در، حائل صدای موثری باشد باید سنگین (مقدار پوند بر فوت مربع بالا) و دورتادور درزبندی شده باشد تا هنگام بسته بودن، هوابند باشد.برای بستن این درها، به دلیل وجود درزبندهای نرم، کمی بیش از حد عادی فشار لازم است.درهای دارای کرکره یا دریچه عبور هوا، حائل های صدای بی فایده ای خواهند بود. درهای توپر که درزبندی نشده باشند، بسته به این که تا چه میزان درون بازشو، خوب جا افتاده باشند، تنها اندکی بهتر خواهند بود.

 


درهای فلزی تو خالی و درزبندی شده که با مصالح الیافی و مصالح فشرده نرم، مانند ورق سرب یا وینیل حاوی سرب پر شده اند، نسبت به درهای چوبی توپر و درزبندی شده با وزن یکسان، از STC بالاتری برخوردار خواهد بود. در پروژه های مرمتی، با توجه به حفظ نمای تاریخی در، می توان وزن آن را با افزودن لایه ای نازک از سرب در جداره های داخلی، افزایش داد.

 

 

به منظور جلوگیری از انتقال جناحی صدا از طریق فضای خالی ، می توان از دیوارهای جداگر عمودی متشکل از صفحات گچی، ورق سرب، و الیاف معدنی استفاده کرد. این دیوارهای جداگر می توانند تا زیر سقف اصلی امتداد یابند تا فضای خالی بسته شود. همچنین می توان برای جذب صدا الیاف معدنی را به صورت افقی، بالای سقف کاذب به کار برد و امتداد آن را به طول ۴ فوت یا بیشتر در دو طرف محل تلاقی دیوار و سقف کاذب ادامه داد.

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
نحوه انتقال صدا
ﺗﺮاﮔﺴﻴﻞ ﻫﻮاﺑﺮد
صدای هوابرد
ﺗﺮاﮔﺴﻴﻞ پیکری(کوبشی)
عایق بندی در ها
عایق بندی دیوار ها
عایق بندی پنجره ها
کاهش صدای نوفه در کانال ها
نوفه کوبه‌ای یا پیکری
مقاومت کف‌ها در برابر صوت‌های کوبه‌ای
راه حل (زیرسازی کوبه ای-کف شناور یا معلق)