دانلود پاورپوینت فلسفه حسابداری جهت رشته حسابداری در قالب 20 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

فلسفه حسابداری
 

برخی به غلط حسابداری را علم می خوانند ؛ در صورتی که علم عبارت است از دانستنی قابل اثبات به روشی عینی و قابل اعتماد مبنی بر مشاهده و آزمایش . حسابداری دارای چنین خصوصیتی نیست . اصول و موازین و ضوابط حسابداری …. مقبولیت عامه می یابد و عملا سرمشق و راهنمای اهل فن قرار می گیرد این نظر قاعدتا متاثر از فلسفه حاکم در آن زمان بوده است .

 

تعریفی که آقای نبوی از علم ارائه کرده است منحصر به علوم تجربی است و با این تعریف نمی توان بر دانشهای انسانی نام علوم انسانی گذاشت . این فلسفه نشات گرفته از قرن نوزدهم است . آقای ولز در مقاله ای با عنوان انقلاب در تفکر حسابداری بیان کرده است که در صحنه مناقشه حسابداری چهار مکتب فکری در مورد اندازه گیری داراییها وجود دارد : …


 

 

تلاش برای سازگار کردن حسابداری با الگوهای علمی
 

 بعضی از پژوهشگران رشته حسابداری ، از نظریات فلاسفه کمک گرفته و سعی نموده اند شباهت حسابداری با الگوی های علمی را تبیین و ترسیم کنند . تلاش زیادی برای مقایسه و تشبیه نظریات حسابداری با ساختار انقلابهای علمی کوهن صورت گرفته است . براساس نظریه آقای کوهن دانشمندان هر رشته نسبت به مفاهیم و نظریات خاصی در برهه ای از زمان اتفاق نظر دارند و در سیطره این چارچوب ، مسائل خود را مطرح کرده و برای یافتن راه حل نیزدرهمان چارچوب حرکت می کنند . ولز و بلکوئی درباب سازگاری حسابداری با الگوی کوهن نظریاتی ابراز کرده اند .